Remember Me?

» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]
Page 1 of 1 Skip to Page:
< Older | Newer >
Topic: MAC BOOK PRO, Playback Problems
Post #1 Skip to the next post in this topic.
Posted On: May 15 2011, 4:09 PM
taylordude

No avatar chosen




Group: Members
Posts: 4
Joined: May 2011

Member Rating: None

Offline
Hello, I can't seem to get audio out on my mac book pro, I'm using the built in devices. Any Ideas, I've tried like every setting with no luck. Input works fine, Just no sound. THanks Kevin
Contact Information:  taylordude

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo:
WEB  
Post #2
Skip to the previous post in this topic. Posted On: May 16 2011, 7:04 PM
Flavio Antonioli

Avatar




Group: Super Administrators
Posts: 545
Joined: Sep. 2004

Member Rating: 1.25

Offline
Can you see the output in the playback vumeter, i.e. the one that appears/close selecting the "View/Playback vumeter" menu command?
Make sure that the correct audio device is selected in the box that appears selecting the "Settings/Audio devices" menu command.
If the problem persists please try to delete the n-Track configuration folder so that the default settings are restored. The folder is located in /Users/[Your username]/Library/Application Support/n-Track Studio

Flavio.
Contact Information:  Flavio Antonioli

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo:
WEB  
< Older | Newer >
1 replies since May 15 2011, 4:09 PM
Page 1 of 1 Skip to Page:

© 2014 n-Track Software
Powered by iF 1.0.1 © 2006 ikonForums